maanantai 23. marraskuuta 2015

Mitä teemme kokkikerhossamme?

Saimme tehtäväksemme kirjoittaa pienen blogitekstin kokkikerhomme voimin. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyimme yhdessä ryhmän kanssa, että kirjoittaisimme yhdestä kerhokerrastamme ja kertoisimme mitä tänä kerhokertana teimme. Tässä pieni katsaus siihen mitenkä Lehmon ala-asteella pidettävässä kokkikerhossa se 2h tuntinen vierähti tänä tiistaina.

Ryhmäläisten saavuttua paikalle jaoimme merin kanssa lapsoset pienenpiin ryhmiin. Toinen ryhmä oli minun vastuulla ja toinen merin vastuulla. Olimme ennestään jo päättäneet merin kanssa, että minun ryhmä tekee letut ja merin ryhmä tekee marjakiisselin. Pesimme tuttuun tapaan aluksi kädet ennen kuin aloimme laittamaan ruokaa. Sen jälkeen tutustuimme paremmin ohjeisiimme ja aloimme etsiä oikeita tarvikkeita ja raaka-aineita ja valmistaa lettuja sekä marjakiisseliä. Näitten kokkailuitten ohessa katoimme myös pöydän ja siistimme paikkoja, jotta kerhotila ei näyttäisi ihan räjähdyksen jäljiltä.
lettujen tekoa :)



kyllä nyt tekee mieli herkutella ;)
Syömisen jälkeen tiskasimme astiat ja siivosimme vielä kerhopaikan ihan tiptop kuntoon ennen kuin sitten leikimme loppukerhoajan lyhyitä leikkejä. Kotipesä tulessa ja töpselihippa osoittautuivat todella mukaviksi leikeiksi. Minulla ja merillä otti jopa vähän kunnon päälle se leikkiminen(olemme jo aika vanhuksia verrattuna kokkikerholaisiin ;) ),vaikka lapsilla oli vielä paljon virtaa jäljellä. Loppujen lopuksi oli kuiteskin aika sanoa heipat ja toivottaa lapset tervetulleiksi seuraavallakin viikolla.

T:ohjaajat roosa ja meri sekä kokkikerhon lapsoset

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

.content-inner { padding: 0; }